06 Jul

“John Ford a París”, Capítol 8

Dia -20

per Maiol de Gràcia

20La interminable successió de dies. La repetició d’actes mundans. La degradació de certes sensacions físiques. La manca pretesa de pretensions – i la desídia com a resposta. La indiferència davant de tantes i tantes reaccions preconcebudes. El tic tac del silenci digital. Haver nascut aquí i no allà. La importància i l’estupidesa del fet en si. La recerca com a droga química. Enganyar l’engany. Tres o quatre pilars bàsics prostituïts pel coneixement. L’obvietat estafada. Una cançó que s’apaga per sempre. Una nova tendència en l’ambient. L’ambició irrisòria de l’home. Petits monstres de mandíbules desbocades. L’amistat com a argument. El pretext d’una dificultat innata. Quaranta anys exhalant boques de metro. Carrers paral·lels, perpendiculars, paral·lels. Una cultura que t’oprimeix. L’amor i l’odi quan dansen, macabres, sense convèncer a ningú. Les tres creus observen el mar en calma.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *