05 Oct

PALÍNDROMS 45 – En castellà (15) – Actuals – Mª José i Alberto Abia

per Jesús Lladó @JessLlad

Als palindromistes sovint se’ns titlla de “friquis”, no sé ben bé per què. Potser és pel fet de tenir una afició/afecció tan minoritària com és la mirar les paraules al revés. Solem ser “el friqui” de la família, però ho tenim ben assumit. El que no és gens comú és que en una família n’hi hagi dos. Aquest és el cas dels germans Abia, Mª José i Alberto.

L’Alberto viu a Madrid i la Mª José a Baeza (Jaén). Ens solem trobar als encontres anuals del CPI i ambdós excel·leixen en l’art de construir frases reversibles. Això sí, cadascun té el seu estil personal i perfectament recognoscible. Fa uns anys van col·laborar en l’edició de PALIGRAMAS (LasaL.Pals) escrit a quatre mans amb Eladi Erill i Xavi Torres. Publiquen regularment a la revista SEMAGAMES, i a les xarxes els podeu seguir a Versos y Reversos i a https://twitter.com/OlmosAb.

Vegeu una petita mostra de la seva collita.

  • Mª José

  • Alberto

 


PALÍNDROM DE LA SETMANA

Re té. Usa, sí, maca camisa, suèter.

 



 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *