13 Jul

Fat

Un microrelat d’Anna Maria Villalonga 

Sento el licàntrop que pica a la porta. No udola. Només gemega, desolat. No suporta la certesa que, quan marxi la lluna plena, haurà de tornar a ser home.


Anna Maria Villalonga (Barcelona, 1959), llicenciada en Filologia Catalana i Hispànica, és professora del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona. Ha publicat contes en revistes i reculls col·lectius. És autora de la novel·la La dona de gris (Llibres del delicte, 2014), de l’assaig sobre novel·la negra catalana Les veus del crim i de les antologies Elles també maten i Noves dames del crim.

 

Més microrelats a La bona confitura , el blog de Jordi Masó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *