04 Oct

Bagassa

per Xènia Ribas @canetmar80

La veritat és que la seva vida sexual ha millorat d’una manera evident. La seva com a home (com a mascle, perquè aquests dies s’hi sent molt, de mascle) i la dels dos com a parella.

Des d’aquell dia que se la va tirar imaginant-se que premia amb força els rínxols rogencs de l’Anna que carden cada dos per tres. De vegades la busca ell, de vegades és ella que se’l mira amb un esguard suggeridor. Però el cas és que no paren. Tant se val l’hora i el lloc. A ella li sembla que tragina un llimac bavós dins de les calces i a ell que té els collons a punt de rebentar en qualsevol moment del dia. Semblen dos adolescents amb les hormones bullint en plena efervescència.

Quan la penetra, se li acosta a cau d’orella i li xiuxiueja “bagassa…, barjaula…” amb la veu entretallada per l’excitació. Es reprimeix “puta”, que és el que en realitat li agradaria dir-li. No fos cas que això contravingui els ideals feministes que a voltes li costen d’entendre i ho esguerri tot…


­­­­­­­­­­

Tant bagassa com barjaula signifiquen prostituta. I barram (substantiu masculí) també.

Ja que hi som, un macarró, a més d’una classe de pasta, és un home que viu a costa d’una dona prostituïda. També se’n pot dir arlot.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *