06 Mar

Pròleg de “Parèmies”

per Víctor Pàmies

La Xènia Ribas m’ha convidat a participar de la Revista Rosita aportant el meu granet de sorra amb dites i refranys catalans. Granet a granet, des de finals del mil·leni passat he anat bastint un portal digital sobre paremiologia, la ciència que estudia els refranys, espigolant d’ací i d’allà i tastant més olletes que no pas la gana hi convidava. Així, hi trobareu refranys catalans amb equivalents en altres llengües, un refranyer temàtic, els àudios d’uns programes que vaig fer l’any 2008 a Ràdio Vallromanes, presentacions i videos de xerrades que he anat fent, continguts teòrics, [http://.diccitionari.blogspot.com/]citacions d’autors catalans, llibres, projectes, iniciatives… Us animo a entrar-hi i tafanejar i per això he fet una presentació que és un enfilall d’enllaços.

 A la Rosita hi vull col·laborar compartint uns quants refranys catalans que vaig anar comentant, dia a dia durant 300 dies, l’any 2014: 300 dites que faran història, en suport al procés d’autodeterminació del nostre poble.

 Us agrairé tots els comentaris i informacions que vulgueu compartir amb mi i la resta de lectors de la revista de cada un dels refranys que us proposi. Som-hi doncs!»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *