12 Oct

PALÍNDROMS 46 – En castellà (16) – Actuals – César Segovia, Bernardo Llaca, Hariel Marcilio

per Jesús Lladó @JessLlad

Avui tenim tres palindromistes llatinoamericans destacables. Comencem amb César Segovia (Caracas, 1977). Llicenciat en Lletres exerceix com a assistent d’investigació literària, redactor de continguts, corrector d’estil i editor per a diverses institucions culturals i empreses editorials. També ha dedicat bona part de la seva carrera professional a la investigació, estudi i difusió de la literatura per a infants i joves i la promoció de la lectura.

El seu primer poemari, Eso lo sé (Cooperativa Editorial Lugar Común; Caracas, 2012), està dedicat als palíndroms, i és un homenatge al mestre Darío Lancini. També ha publicat Próximo Tren (Caracas: Editorial Libros del Fuego, 2014) i Radar (Caracas: Editorial Planeta Venezolana, colección infantil, 2015), un relat il·lustrat, també palindròmic, per a nens.

Bernardo Llaca és un advocat mexicà que té per afició els palíndroms. Col·labora amb regularitat a la revista SEMAGAMES. Vegem una petita mostra dels seus palíndroms.

Finalment Hariel Marcilio, Buenos Aires, 1984, és palindromista, guitarrista i compositor. Estudia a la Facultat de Matemàtiques, Física y Astronomia de la UNC. Es va presentar amb un palíndrom que resumeix la seva biografia.

 


PALÍNDROM DE LA SETMANA

Tu las? Ara fer te Assam -o no massa- et refarà. Salut!


 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *