25 Jun

“Cuentos escogidos”, Shirley Jackson

Recomanat per Llibreria Atzavara

Cuentos escogidos, Shirley Jackson

Traducció de l’anglès de Paula Kuffer

Editorial Minúscula, 2015

shirleyCoincidint amb el centenari del seu naixement, l’editorial Minúscula ens ofereix un recull dels millors contes de Shirley Jackson, una manera excel·lent per acostar-nos a l’obra d’una autora única. Jackson és considerada una mestra del relat de terror, però llegint aquests contes descobrim que l’autora va molt més enllà del gènere. Utilitza els seus elements per portar-los en un terreny del tot propi, on les escenes aparentment quotidianes regnen fins que s’incorpora un element de caire més extraordinari.

El recull el conformen vuit contes i tres conferències imprescindibles que es llegeixen com grans classes d’escriptura. Shirley Jackson és una gran creadora de sensacions inquietants a través d’allò que viuen els seus personatges, i escriu amb una prosa clara i amb les paraules justes. Les seves històries atrapen des del principi. Sol ser en els primers paràgrafs de cada relat quan s’apodera del lector la sensació de no poder deixar de llegir fins al final.

Sigueu valents, atreviu-vos a donar-li la mà a Shirley. Els camins que us esperen són inquietants, mai saps amb què et pot sorprendre al final de cada revolt, però sens dubte difícils d’oblidar.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *