16 Nov

El senyor i la senyora Tarrés

Un microrelat de Sílvia Riera

La senyora Tarrés treballa molt, parla poc i mai alça la veu. Quan acaba la jornada, se’n va corrents a casa on l’espera el seu marit invisible. El senyor Tarrés és un home tendre i apassionat, un aventurer que col·lecciona papallones invisibles. Es van conèixer en un viatge inventat a París i des de llavors són inseparables. A l’escalfor de la llar parlen de com els ha anat el dia, es prenen un cocktail i, les nits que estan més juganers, se’n van d’hora al llit. La senyora Tarrés és feliç com mai amb el seu marit invisible.

Un dia, quan torna a casa es troba una nota invisible on el senyor Tarrés li diu que ha conegut una altra dona. A la nit, desallotgen el seu bloc de pisos per una fuita de gas. Quan arriben els bombers troben la senyora Tarrés sense vida estesa sobre el parquet. Té clavada al cor, com les papallones de la col·lecció, una agulla invisible.


Microrelat guanyador de l’Accèssit al V Concurs de Microcontes Font de Santa Caterina de Montornès que convoca l’Ajuntament de Montornès i l’Oficina de Català de Consorci per a la Normalització Lingüística.

Sílvia Riera (Manlleu, 1979) és llicenciada en Periodisme i en Humanitats. Actualment treballa en una empresa de continguts digitals gestionant projectes culturals. Anteriorment ha passat per diversos mitjans de comunicació, agències de notícies i agències de publicitat. Tot i que ha cultivat sobretot gèneres periodístics, ha fet també incursions en el camp de la literatura. Ha guanyat alguns concursos de poesia i de relats.

 

Més microrelats a La bona confitura , el blog de Jordi Masó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *