20 Nov

Voler posar portes al mar

per Víctor Pàmies

Diuen que santa Bàrbara és la patrona dels impossibles i per això preguem a aquesta santa quan som en una situació complicada o delicada. I és clar, el refranyer ja ens adverteix que només ens en recordem de santa Bàrbara quan trona.

Hi ha un altre tipus d’impossibles, que és quan algú s’entesta a anar contra corrent o cerca l’agulla en el paller, o busca tres peus al gat, o vol fer passar el clau per la cabota, o bou per bèstia grossa o directament pretén posar fre a allò que és imparable i impossible d’aturar.

Però nosaltres, no ens estarem de demanar la lluna (en un cove si fa falta) i que no ens diguin, com ara plouen figues, que serà la setmana dels tres dijous.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *